Regulatorní a modelový přístup k úvěrovému riziku v bance - Kadlčáková, Narcisa
Posledné pokračovanie článku. Výhody a nevýhody jednotlivých prístupov k úverovému riziku. Dopady na banky v ČR. Možnosti uplatnenia nových prístupov v ČR.