Slovenský export ožíva - Apolen, Peter
Zlepšenie bilancie slovenského zahraničného obchodu. Pokles deficitu zahraničného obchodu v apríli 2002. Porovnanie s rovnakým obdobím r. 2001. Začiatok stabilizácie vo vývoji zahraničného obchodu. Zlepšenie je markantné aj v štruktúre zahraničného obchodu. Oživenie dovozu. Dovážajú sa hlavne stroje a zariadenia. Prognózy vývoja slovenského exportu.