Nové trendy v dokumentárním platebním styku - Andrle, Pavel
Kľúčová úloha dokumentárneho platobného styku v oblasti financovania zahraničného obchodu. Pokles počtu dokumentárnych akreditívov. Zvyšovanie konkurencie medzi bankami - zavádzanie automatizácie a outsourcingu. Elektronická komunikácia medzi bankou a klientami (internet). Vznik elektronického akreditívu.