Finančná kontrola - Kováčová, Jana
Z obsahu: Finančnú kontrolu Slovensko legislatívne zvládlo, teraz ho čaká prax. Enzo L. Marcon: Slovensko nezačínalo od nuly. Reálne fungovanie Štátnej pokladnice je ešte vzdialené. EÚ navrhovala Slovensku vybudovať nový kontrolný systém. Na prostriedky samospráv nezávislá kontrola nedočiahne.