Splnomocnenec na ochranu osobných údajov preferuje odporúčania pred sankciami - Lipták, Daniel
Využívanie útvaru inšpekcie ochrany osobných údajov v informačných systémoch stúpa geometrickým radom. Porušenia zákona č. 52/1998 Z.z. o ochrane osobných údajov hlavne zo strany Slovenského združenia zásielkového obchodu. Problém on-line prístupu verejnosti k zoznamu odcudzených a stratených občianskych preukazov. Hackerská kauza. Verejné a neverejné údaje.