Teorie mezinárodních režimů - Waisová, Šárka
Teória a analýza medzinárodných režimov. Medzinárodný režim, definícia a vymedzenie. Vznik a druhy medzinárodných režimov. Štruktúra a funkcie medzinárodných režimov. Teoretické prístupy k štúdiu medzinárodných režimov. Kritika analýzy režimov.