Important findings of the sampling survey conducted on farms in the CR under Phare ACE project - Doucha, Tomáš
Hlavné výsledky výberového prieskumu v poľnohospodárskych podnikoch ČR v rámci projektu PHARE. Tri odlišné kategórie fariem: charakteru právnických osôb, úradne registrovaných individuálnych fariem rôznej veľkosti a neregistrovaných individuálnych fariem vrátane malých poľnohospodárskych jednotiek.