Analysis of the selected problems of agricultural business entrepreneurship in Slovakia - Bielik, Peter
Dotazníkový prieskum poľnohospodárskych podnikov na Slovensku. Trendy hospodárenia na pôde. Postavenie poľnohospodárskych družstiev. Podnikanie v južných a severných oblastiach - región Nitra a región Žilina. Kvalita pôdy, produktivita práce, výška miezd, a priemerné hektárové výnosy najdôležitejších plodín.