Fiat hľadá cestu z krízy - Schönwiesner, Roman
Taliansky výrobca automobilov Fiat sa opäť dostal do zložitej situácie. Snaha talianskej vlády pomôcť automobilke. Finančné výsledky za posledné obdobie - strata za stratou. Prepojenie Fiatu s ďalšími dodávateľskými firmami. Alternatívne scenáre pomoci. Kľúčom k záchrane je aj dohoda s tromi najväčšími veriteľskými bankami.