Stavebné sporiteľne tlačia na zvýšenie štátnej podpory - Kováčová, Jana
Prvá stavebná sporiteľňa (PSS), a.s. Bratislava zaznamenala nebývalý záujem o úverové produkty. Schválené stavebné úvery a medziúvery v prvých štyroch mesiacoch r. 2002. Pribúdanie nových klientov. PSS má zatiaľ dostatok zdrojov, chýbajúce dokáže získať na medzibankovom trhu. Stavebné sporiteľne tlačia na zvyšovanie štátnej podpory. Situácia v štátnom rozpočte je taká, že neprevládajú názory v prospech zvyšovania prémií.