Komentár k zákonu o správe daní a poplatkov
Národná rada SR dňa 4. apríla 2002 schválila zákon č. 233/2002 Z.z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré ustanovenia zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení zákona č. 493/2001 Z.z. Posledná (18. novela) zákona sa dotkla oznamovacej povinnosti tretích osôb majetkových priznaní. Komentár k zákonu o správe daní a poplatkov.