Zásady daňového konania v judikatúre Najvyššieho súdu Slovenskej republiky - Hodál, Matej
Postavenie judikátu ako faktického prameňa pri daňovom konaní. Zásady daňového konania. Zásada zákonnosti v judikáte o postúpení pohľadávky. Zásada jednotnosti konania v judikáte k zdaňovaniu nehnuteľností. Zásada jednotnosti konania v judikáte k zvýšeniu DPH.