Komentár k novele zákona o daňových orgánoch - Beňová, Marcela
Komentár k novele zákona o daňových orgánoch. Hlavné zmeny, ktoré priniesol zákon č. 182/2002 Z.z., ktorým sa novelizoval zákon č. 150/2001 o daňových orgánoch sa týkajú predovšetkým odhaľovania daňových trestných činov a správy daní vybraných daňových subjektov. Za týmto účelom boli zriadené dva nové daňové orgány a to Daňový úrad pre vybrané daňové subjekty a Úrad daňového preverovania.