Komunikace v mezinárodních vztazích - Zbořil, Zdeněk
Definícia a klasifikácia pojmu komunikácia v medzinárodnej politike a v medzinárodných vzťahoch. Dejiny vývinu komunikácie v medzinárodných vzťahoch. Komunikačná stratégia v Českej republike vo vzťahu k Európskej únii.