Argentina: nový otřes či pouze "dotřes"? - Foltýn, Jaroslav
Súčasná menovo-ekonomická, politická a sociálna kríza v Argentíne. Hlavné symptony argentínskej krízy v roku 2001-2002. Regionálne a nadregionálne implikácie.