Ekonomický model sociálnej práce - Levická, Jana
Vedecké koncepcie sociálnej práce. Ekonomický prúd v sociálnej práci. Boj s biedou - základná forma sociálnej pomoci. Požiadavka marketingového správania sociálnej práce.