Telekomunikace: obor ve víru změn
Nástup nových technológií v telekomunikačnom priestore. Širokopásmové technológie. Rôznorodosť komunikačných služieb. Úroveň telekomunikačnej infraštruktúry a využívanie telekomunikačných služieb v ČR. IP Telefónia - riešenie hlasovej komunikácie v podnikových sieťach.