E-business zaznamenává úspěchy
Prieskum zvláštností obchodného využívania internetu. Elektronické obchodovanie v jednotlivých krajinách Európy. Čo sa skrýva pod pojmom B2B. B2B riešenie je súbor hardwaru, softwaru a know-how umožňujúci elektronické obchodné transakcie medzi dvomi alebo i viacerými firmami. Trendy B2B. Ekonomický prínos e-businessu. Informačné weby. Webové služby.