Obchodní jednání a národní zvyklosti: Egypt - Janíček, Jiří
Obchodné rokovania a národné zvyklosti v Egypte. Verbálna a neverbálna komunikácia. Pracovné návyky. Vzťahy medzi ľuďmi. Význam času. Obliekanie a vzhľad. Jedlo a stolovanie. Náboženstvo.