Pohľad na sociálnu prácu ako etablujúci sa vedný odbor na Slovensku v uplynulom desaťročí - Žilová, Anna
Sociálna práca ako vedný odbor. Sociálna práca ako profesionálna praktická činnosť. Sociálna práca ako študijný odbor. Niektoré problémy rozvoja súčasnej sociálnej práce ako vedného odboru, praktickej činnosti, študijného odboru a profesie na Slovensku.