Trh a formy vzdelávania - Polakovič, Ivan
Jedným z posledných trendov vo vzdelávaní je kombinácia denného a dištančného štúdia. Virtuálne triedy. Najnovšie trendy štúdia. TDL - tutorial distance learning a EDL - enhanced distance learning.