Začiatok reformy sociálneho systému prechod od priebežného systému na kombinovaný - Gottweisová, Alena
Reforma dôchodkového systému - súčasný priebežný systém financovania dôchodkového zabezpečenia sa mení na kombinovaný. Nový systém výpočtu dôchodku. Pravidelná valorizácia. Osobitný systém pre silové rezorty.