Ďalšia novela zákona o daniach z príjmov - Kováčová, Zdenka
Tri základné okruhy problémov, ktoré upravuje novela zákona o daniach z príjmov, platná od 1.1. 2003. Právnická osoba - ako poskytovateľ 1 percenta zaplatenej dane na verejnoprospešné účely. Spresnenie spôsobu daňového zaobchádzania s dotáciami a príspevkami poskytovanými zo štátneho rozpočtu fyzickým osobám. Zmeny v zákone o účtovníctve.