Podporné nástroje pre modelovanie podnikových procesov - Bubeník, Peter
Oboznámenie sa s metodikou modelovania podnikových procesov a jej podpornými nástrojmi. Procesný model podniku. Tri fázy analýzy: Analýza elementárnych procesov. Špecifikácia kľúčových procesov. Špecifikácia podporných procesov.