Medzinárodné migračné trendy - Bujnovská, Daniela
26. výročná správa o Systéme sledovania migrácie v krajinách OECD - Trends in International Migration - vychádza z príspevkov národných korešpondentov z 31 krajín. Edícia 2001 obsahuje 3 časti a štatistickú prílohu. Problematiky, ktorými sa zaoberajú jednotlivé tri časti. Nárast migrácie za prácou. Legálna a nelegálna migrácia. Nárast kriminálneho obchodu so ženami.