Zákon o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností zákon s komentárom - Mäsiarová, Terézia
Úplné znenie zákona č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností v znení neskorších zákonov a zákona č. 107/2002 Z.z. s komentárom.