Zákon o sťažnostiach zákon s komentárom - Ličko, Tibor
Znenie zákona č. 152/1998 Z.z o sťažnostaich s komentárom. Tento zákon upravuje postup pri podávaní, prijímaní, evidovaní, vybavovaní a kontrole vybavovania sťažností fyzických osôb a právnických osôb. Vzory písomností.