Ďalšia novela zákona o správe daní a poplatkov - Hlaváčová, Jana
Podávanie majetkového priznania podľa novely č. 215/2002 o správe daní a poplatkov, ktorým sa dopĺňa zákon č. 511/1992 Zb. v znení neskorších predpisov.