Zmeny v spotrebných daniach - Šubík, Peter
Komentár k zákonu č. 582/2001 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 312/1993 Z.z. o spotrebnej dani z tabaku a tabakových výrobkov a ktorým sa dopĺňa zákon č. 239/2001 Z.z. o spotrebnej dani z minerálnych olejov. Komentár k zákonu č. 74/2002 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 239/2001 Z.z. o spotrebnej dani.