Verejné obstarávanie - Lörincz, Drahoslav
Zákon č. 263/1999 Z.z. o verejnom obstarávaní ako jeden z hlavných legislatívnych pilierov pri nakladaní s verejnými finančnými prostriedkami. Zákon č. 557/2001 Z.z. novelizoval zákon o verejnom obstarávaní. Pojmy uchádzač a záujemca. Formy komunikácie medzi obstarávateľom a uchádzačom. Zábezpeka. Súťažné podklady. Ponuka. Podmienky účasti vo verejnom obstarávaní. Predkladanie dokladov, potvrdení a ich platnosť. Súťažné podklady na vypracovanie ponúk. Otvárania obálok s ponukami a vyhodnocovanie ponúk.