Zásadné úpravy v návrhu zákona o vodách - Podkonický, Ladislav
Zásadné úpravy, ktoré prináša nový zákon o vodách prijatý vo februári 2002. Správa vodných tokov. Ochrana pred povodňami. Spoplatnenie za užívanie vôd.