Podpory na výstavbu bytov zostávajú - Remiašová, Katarína
Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB) je v súčasnosti hlavným pilierom v oblasti podpory výstavby nájomných bytov a bývania pre nižšie príjmové skupiny obyvateľov. Zachovanie účelu podpory - poskytovanie výhodných úverov. Poskytovateľom výhodných úverov pre rozvoj bývania bude Slovenská záručná a rozvojová banka.