Audit v miestnej samospráve - Brániková, Mária
Špecifiká auditu v miestnej samospráve. Audit ako povinnosť. V rámci samosprávy možno hovoriť o audite týchto účtovných jednotiek - obec, samosprávny kraj, rozpočtová organizácia obce a VÚC, príspevková organizácia obce a VÚC, obchodná spoločnosť a nezisková organizácia. Audit obce a vyššieho územného celku (VÚC).