V dôchodkovej reforme zvíťazilo priebežné financovanie - Reiselová, Eva
Dôvody reformy dôchodkového systému. Základy zmien. Rôzne názory a diskusie o systéme priebežného financovania. Zásluhovosť a univerzálnosť. Vláda sa zhodla na modeli sociálneho poistenia založenom na kombinácii priebežného a kapitalizačného systému. Občania SR súhlasili s reformou sociálneho poistenia. Aj komerčné poisťovne prejavili záujem.