Obraz slovenského poisťovníctva v roku 2001 - Kudláček, Peter
Situácia v slovenskom poisťovníctve v roku 2001. Poisťovne na slovenskom poistnom trhu. Sledované tri špecifické ukazovatele: Predpísané poistné k 31.12.2001. Náklady na poistné plnenia. Škodovosť. Podiel predpísaného poistného na HDP.