Slovenský poistný trh má za sebou prvé desaťročie - Chovan, Pavel
Charakteristika slovenského poistného trhu v ostatných 10 rokoch. Niektoré výsledky slovenského poistného trhu. Rozvoj poisťovníctva, oblasť komerčného poistenia, konkurenčné na poistnom trhu.