Poisťovníctvo v pedagogickom procese - Majtánová, Anna
Zriadenie študijného a vedného odboru Poisťovníctvo na Ekonomickej univerzite v Bratislave, ktorý garantuje odborná katedra na Národohospodárskej fakulte. Katedra poisťovníctva na NHF EU. Činnosť katedry, spolupráca s praxou. Významné predmety študijného odboru Poisťovníctvo.