Obchod - Janků, Jana
Z obsahu: Slovenský vnútorný obchod už takmer dobehol svojich postkomunistických susedov. Odborníci varujú pred nadmernou spotrebou. V konkurencii zahraničných hráčov sa najlepšie darí Jednotám. Zákon by nemal stavať výrobu a obchod proti sebe. Konať proti nekalým praktikám umožňujú už existujúce zákony. Zneužívanie ekonomickej sily je pojem, ktorý si každý vysvetľuje po svojom.