Rok činnosti odboru poisťovníctva Úradu pre finančný trh - Kudláček, Peter
Dňa 20.9.2000 s účinnosťou od 1.11.2000 vznikol na Slovensku Úrad pre finančný trh ako dozorný orgán pre oblasť kapitálového trhu a poisťovníctva. Pri príležitosti prvého výročia vzniku úradu sú prezentované výsledky ročnej činnosti. Výkon dozoru v oblasti povoľovacej a kontrolnej činnosti.