Transmisní mechanizmus měnové politiky na počátku 3. tisíciletí - Šmídková, Kateřina
Stratégia menovej politiky a transmisného mechanizmu. Klasifikácia kanálov transmisného mechanizmu menovej politiky. Odlišnosti v transmisných mechanizmoch menovej politiky. Špecifické problémy rozvíjajúcich sa ekonomík.