Idete vystavovať? - Baluška, Marek
Výber podujatia ako dôležitá súčasť prípravy na veľtrhové podujatie, ktoré priamo nadväzuje na marketingové ciele spoločnosti. Typy podujatí. Postup ako vybrať správne podujatie.