M-marketing iba módou? - Janáková, Katarína
M-marketing ako súčasť tzv. wireless marketingu by sa podľa odborníkov mal stať jedným z nástrojov marketingového mixu a súčasťou integrovanej marketingovej stratégie. Faktory úspechu a prekážky m-marketingu v praxi. Technologické štádiá vývoja ako predpoklady m-marketingu.