Očarí nás e-marketing? - Bedlovič, Milan
Možnosti a využívanie e-marketingu. Podľa štúdie eMarketer je vyše 39 perc. amerických marketérov presvedčených o efektívnosti online marketingu pri zasahovaní cieľovej skupiny. Využívanie internetu e-marketérmi v Európe. Zodpovedanie niekoľkých otázok o prevádzkovaní e-marketingu na Slovensku.