Automobil v podnikaní - Černá, Anna
Upozornenie na hlavné problémy, ktoré súvisia so vzťahom právnych predpisov k používaniu automobilu na podnikanie alebo v súvislosti s podnikaním vo svetle zákonov o cestovných náhradách, o daniach z príjmov, o dani z pridanej hodnoty a o cestnej dani. Automobil v podnikaní a právo, cestovné náhrady, dane z príjmov, odpisy, DPH a cestná daň.