Normy řady ISO 9000 "ISO/ITC 176 "Návrh strategického plánu 2000/2010" - Frank, Jindřich
Úplné znenie ISO/TC 176 Návrhu strategického plánu 2000-2010. Manažment kvality a zabezpečovanie kvality. Strategický zámer. Poslanie a vízia. Produkty ISO/TC 176.