Charakteristika záväzkov podľa IAS - Šlosárová, Anna
Pojmové vymedzenie záväzkov podľa Rámcovej osnovy zostavovania a prezentácie účtovnej závierky. Rozdiely medzi povinnosťou podniku a záväzkom. Podmienky pre vykázanie záväzkov. Rezerva záväzkov, ich tvorba. Podmienené záväzky.