Proč spolehlivost? - Janeček, Zdeněk
Pojem spoľahlivosť v oblasti kvality v najširšom slova zmysle. Oblasť spoľahlivosti má niekoľko častí, ktoré sa zameriavajú na rôzne stránky problémov. Krátkodobo alebo jednorazovo používané objekty. Hodnotenie spoľahlivosti. Spoľahlivosť a vedeckotechnický rozvoj. Spoľahlivosť softwaru. Pojmy vlastností kvality služby.