Predstavy priemyselníkov o reštrukturalizácii priemyslu - Špáni, Ivan
Nosné ciele definovania budúcnosti našej spoločnosti podľa predstaviteľov podnikateľskej a priemyselnej sféry. Súbor operatívnych úloh. Rozhodujúce úlohy štátu v rozvojových aktivitách.