Quo vadis, slovenská ekonomika? - Baláž, Peter
Presadzovanie sa globalizačných tendencií vo svetovom hospodárstve. Proces transformácie slovenskej ekonomiky, ktorý sa snaží prostredníctvom svojej hlbšej integrácie do európskej komunity reflektovať tieto tendencie a takto úspešnejšie čeliť možným hospodárskym a zahraničnoobchodným hrozbám. Rozvojová stratégia SR a pripravenosť vstupu do EÚ.