Súvislosti a vývoj zahraničného obchodu SR v roku 2001 - Burda, Štefan
Sumárny prehľad vývoja zahraničného obchodu SR v roku 2001 v porovnaní s rokom 2000. Konkurenčná schopnosť slovenskej ekonomiky. Rekapitulácia hlavných makroekonomických poznatkov a záverov, ako aj pozitívnych predpokladov a rizík vo vývoji deficitu v roku 2002. Pozitívne predpoklady a riziká. Prognóza vývoja obchodnej bilancie v roku 2002. Riziká, na ktoré upozornila misia MMF pri tohtoročnej previerke.